DITT BEHOV + VÅR KUNSKAP
+ VÅRA TJÄNSTER = BRILJANT.

RETUSCH

Vi retuscherar modellbilder åt flera av Sveriges största klädkedjor. Agenturer anlitar oss för att retuschera matbilder och lifestyle. Reklambyråer och företag förlitar sig på att vi retuscherar deras bilar, smycken och produkter.

Vad kan vi retuschera åt dig?

Se mer i portfolion.
 

FOTOSTUDIO

Vår fotograf och retuschör Amanda Larsson tar i vår studio produktbilder i miljö eller mot fond. Därefter förädlar Amanda eller några av våra andra retuschörer bilden vidare så att den kan tränga igenom mediabruset. Har du ingen färdig idé eller skiss? Kom förbi eller ring Amanda för förslag på upplägg.

Se mer i portfolion.
 

GRAFISK FORM

Vi hjälper dig gärna med effektiv originalproduktion och kreativa lösningar både för tryck och digitala medier oavsett om du behöver en produktionsbyrå eller bara avlastning vid arbetstoppar. Vill du veta mer? Hör av dig till oss!

Kontakta oss.
 

ASSET MANAGEMENT

Under 2016 började vi lansera den helt omarbetade Mediabanken från North Plains/Xinet. Med ett modernt utseende, ändamålsenlig funktion och responsiv design är den ett kraftfullt verktyg för din Asset management.

Du kan välja att lagra dina tillgångar i ett okomprimerat format för att sedan hämta ner dem i valfri storlek och filformat. Mediabanken sköter konverteringen åt dig.
Har du och dina medarbetare kontroll på var den senaste versionen av dina högupplösta bilder och dokument finns?

Om inte kan den här lösningen vara intressant för dig! Låt dina lokalkontor hämta den senaste versionen från Mediabanken istället för att ringa huvudkontoret och fråga var tillgångarna finns.

Har vi inte kontaktat dig för att visa en demo? Hör av dig till Martin eller Stefan så bokar vi in ett möte.

Kontakta oss.
 

REPRO

I en modern produktion där mycket tid och pengar läggs på foto och retusch glöms ibland repro bort. Det tycker vi är synd. Utan repro så uppnår du inte den där perfekta bilden på det papper eller med den tryckmetod som du har valt.

Därför tänker vi hela vägen fram till cmykad bild även fast vi retuscherar i rgb. Det känns självklart att vi alltid visar tryckanpassat material på våra proofer.
Vi kan även ta hand om din produktion med formatanpassningar och leveranser.

Se mer i portfolion.